lördag 30 januari 2010

Skönhetsmesen


En mes har vunnit en skönhetstävling och är mycket nöjd, men bakom ryggen på stackars vinnaren kan man urskilja ironiska påhopp. Haha!

Cred: Raserikuken

fredag 29 januari 2010

Fettupplösningsmedlet


En ful man skall tvätta något och ber därför sin vän tuppen att hämta fettupplösningsmedel. Men tuppen hör inte riktigt rätt och brister därför ut i ett bubblande skratt! Haha!

Cred: Gästbloggare: Uppstyrarn

söndag 24 januari 2010

En man på ett kors


En man som råkat illa ut ropar på hjälp, men den lilla röda fågeln är ovanligt retsam. Haha!

Cred: Raserikuken & En Anonym Person

lördag 23 januari 2010

Snackset


Två fåglar har bestämt sig för att ha en riktig myskväll med film och snacks. Tyvärr har den ena fågeln missförstått vilken typ av snacks som skulle inskaffats och har därför dräpt en stackars uggla. Haha!

Cred: Raserikuken

torsdag 21 januari 2010

Den lilla upplysningen


En liten fågel har stora nyheter! Inte nog med att gas just trängts sig ut ur hans anus så har han precis upptäckt att SKRATTANDE FÅGLAR har blivit en .se-sida. Oj oj oj! Haha!
Cred: Raserikuken

lördag 16 januari 2010

Peter Svan


En svan är ute och flyger i en tokig liten dräkt när han plötsligt erinras om Peter Pan och hans värld. Svanen försöker då dra en rolig liten ordvits, men eftersom det inte blir så jävla roligt skrattar han bara måttligt.

Cred: Raserikuken

fredag 15 januari 2010

Röven


En fågel har en näbb som ser lite speciell ut och därför så får man såklart mobba honom. Hehe.

Cred: Den maskerade hämnaren

torsdag 14 januari 2010

Handuppräckningen


En komprimerad liten fågellärare har ställt frågan "Har du någon gång fisit så högt att du svimmat?" till sina elever och antytt att alla jakande svar skall te sig i form av en handuppräckning. Dock missförstår en gul liten fågel och får verkligen skämmas! Fy vad pinsamt!

Cred: Raserikuken

tisdag 12 januari 2010

En cool grabb


En riktigt tuff fågel iklädd flygarmössa och solglasögon säger ett par sanningens ord. Eller gör han det? Haha!

Cred: Raserikuken och Nom

Gröten


En fågel har ett starkt behov att att fisa i den gemensamma gröten varje morgon och den har morgonen har bägaren runnit över för den orangea fågeln som inte är glad alls.

Cred: Den maskerade hämnaren

måndag 11 januari 2010

Hästens säng


En sänglös fågel försöker förtvivlat få tag på en sovplats, men nekas av sin fågelvän som har en tokig röd liten nattmössa på sig! I samma rum finns en ledig hästensäng, men då kommer en tossig häst in och gnäggar och säger taskiga saker! Haha!

Cred: Gästbloggare: slim

The turkey


En upptäcktsresande fågel som flyger jorden runt för att utforska nya miljöer gör sig lite lustig över sin nuvarande situation. Han skojar till det med en riktigt skämtsam ordvits, men det roliga är förstås att det på bilden parar sig två fåglar av olika ras. Så går det ju inte till i verkliga livet, haha!

Cred: Raserikuken

lördag 9 januari 2010

Skatkista


En sjörövare har fått ett tips av en kamrat och gett sig ut för att hämta vad han trodde var världens största skattkista, men till hans stora förargelse upptäcker han att han har förstått fel och hämtat en enorm kista med skator! Haha, åh vad en felhörning kan ställa till med tosserier!

Cred: Nom

fredag 8 januari 2010

Skatman


En socialt inkompetent skata går på fest med 90-talstema och tror att han kan vara lika cool som Scatman John. Men det kan han ej. När gästerna inte applåderar åt skatans rapp blir han nervös och försöker skämta bort sitt misstag med ett litet skratt, men man förstår snabbt att skatan inte kommer att få älska med någon ikväll ändå. Haha!

Cred: Gästbloggare: Vampyren

torsdag 7 januari 2010

Staken


En rödhake som är kåt passar på att skämta till det lite när han möter en annan fågel på sin lilla promenad.

Cred: Den maskerade hämnaren + Anale

Sömnfis


Två fåglar har just sett på en härligt spännande film, och den ena fågeln har somnat i soffan. Den andra fågeln håller sig vaken, för han vet att tokiga saker kan hända för den som ej somnar. Och oj vad han får skratta när den andra fågeln fiser jättehögt i sömnen! Hahaha, åh vilket äventyr!

Cred: Nom

onsdag 6 januari 2010

Vinglös flygtur


Två fåglar ska ta sig en skön flygtur, när den ena kommer på att han inte har några vingar! Ojoj, ibland är livet bara för tokigt! Haha!

Cred: Nom

tisdag 5 januari 2010

Väntan för gåsen


En ovanligt bajsnödig gås förgås nästan i sin väntan på att få använda tolaetten. Bakom toalettdörren kan man höra en redan bajsande gås skratta och vara taskig, haha!

Cred: Gästbloggare: Dockan

måndag 4 januari 2010

Svalan


En kråka som är mitt uppe i en oralsexsession missförstår sin partners önskan och känner sig istället förolämpad. Det är så jobbigt när ord kan betyda oh så många saker! Haha!

Cred: Raserikuken

söndag 3 januari 2010

Festfisen


En liten kyckling som harmoniskt vandrar runt i sitt lilla hus får sig en riktig rolig överraskning när han plötsligt fiser ut en liten fest! Haha!

Cred: Gästbloggare: Davknut

Sanningen


En liten röd fågel är orolig över den dåliga uppdateringen hos SKRATTANDE FÅGLAR, men som tur är kommer en storstjärtad lila fågel förbi och berättar hur det egentligen ligger till.

Cred: Raserikuken